Set històries de gent com tu

Joan Andrés, estimulat per una visita inesperada, decideix presentar-nos un seguit de set narracions, una per cada dia de la setmana, amb les quals analitza la realitat més quotidiana. Andrés, sorrut i irònic, ens porta de la mà per set situacions absolutament reals i habituals (que ens han passat a tots, comenta sovint). Fins i tot venen introduïdes amb una frase assenyada d’algun autor solvent. Però, a poc que no ens encantem, ens veiem ubicats en un món de vegades ideal, d’altres impossible o declaradament surrealista; sens que per això deixe de ser absolutament lògic.

Val a dir que totes aquestes històries permeten, com a poc, una segona lectura a través de la qual, a poc que el lector hi furgue, ensopegarà amb tot el submón que hi rau al darrere. Així és que, com a poc, se’ns garanteix lectura per un parell de setmanes; això si no sou ansiosos i us limiteu a llegir-ne cada dia una sola.

LES "SET NARRACIONS..." A TERRES DE L'EBRE

dilluns, 9 de maig del 2011

DIMECRES, 11 DE MAIG, A LA FIRA DEL LLIBRE DE CASTELLÓ

AMB ELS COMPANYS DE "EL PONT. COOPERATIVA DE LLETRES" ESTAREM A LA FIRA A PARTIR DE LES 17h. AIXÍ MATEIX OFERIREM UN RECITAL DE POESIA A LA CARPA DE PRESENTACIONS A LES 18h.


ALLÀ US ESPEREM SI ENS VOLEU FER ALGUNA XERRADA I FINS I TOT SI TENIU EL GUST DE QUE US FIRMEM ALGUN LLIBRE TAMBÉ HO FAREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada