Set històries de gent com tu

Joan Andrés, estimulat per una visita inesperada, decideix presentar-nos un seguit de set narracions, una per cada dia de la setmana, amb les quals analitza la realitat més quotidiana. Andrés, sorrut i irònic, ens porta de la mà per set situacions absolutament reals i habituals (que ens han passat a tots, comenta sovint). Fins i tot venen introduïdes amb una frase assenyada d’algun autor solvent. Però, a poc que no ens encantem, ens veiem ubicats en un món de vegades ideal, d’altres impossible o declaradament surrealista; sens que per això deixe de ser absolutament lògic.

Val a dir que totes aquestes històries permeten, com a poc, una segona lectura a través de la qual, a poc que el lector hi furgue, ensopegarà amb tot el submón que hi rau al darrere. Així és que, com a poc, se’ns garanteix lectura per un parell de setmanes; això si no sou ansiosos i us limiteu a llegir-ne cada dia una sola.

LES "SET NARRACIONS..." A TERRES DE L'EBRE

dilluns, 4 d’abril del 2011

LES "SET NARRACIONS..." PRESENTS A MORELLA

El dia 9 d'abril, al si de la Iª TROBADA LITERÀRIA  que organitza l'A.C. "EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES" a la ciutat de Morella, es faran un seguit de micropresentacions d'obres literàries dels autors membres de l'esmentada associació. La seu a de l'acte serà la SALA DE JUSTÍCIA de l'ajuntament de Morella i començarà a les cinc de la vesprada. Per veure el programa complet de la TROBADA cliqueu ací

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada